Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2010)Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Biácsi Tamás Péter

Biácsi Tamás Péter vagyok, és az október 3-i választásokon civilként, több szervezet támogatásával indulok, hogy a választókörzet képviselője lehessek.

Nős vagyok, feleségem pedagógus. Három gyermekünk van.

Eddig inkább a civil életben találkozhattunk, hiszen több alapítványnak és közösségnek vagyok a tagja. Az elmúlt évtizedekben számos, a város életét felrázó program szervezésében és lebonyolításában működtem közre. Bizonyára még sokan emlékeznek a 90­es évek végén megrendezett Család Napjára, amelynek egyik főszervezője voltam. Jelenleg egy kulturális alapítvány munkatársaként szervezünk értékteremtő programokat. Aktivistája vagyok egy a rászorultaknak segítő karitatív szervezetnek. Minden évben több tonna ruhát és élelmiszert juttatunk el a Szombathelyen élő, hátrányos helyzetű embereknek. Legutóbb pedig az árvízkárosultaknak nyújtottunk hathatós segítséget.

Családos apaként fontosnak tartom gyermekeink védelmét, a Bűnmegelőzési és Közrendvédelmi Bizottság tagjaként dolgozom, továbbá tagja vagyok egy drog prevencióval foglalkozó szakmai alapítványnak is.

"Tisztesség, becsület, szakértelem" - ezek a legfontosabb iránymutatók életemben.