Helyi önkormányzati választások (2010)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Udvardi Sándor

Udvardi Sándor 1948- ban született, Szombathelyen. Azóta is itt él. Két fia családot alapított és önálló életet élnek. Fiai három unokával ajándékozták meg. Iskoláit Szombathelyen végezte el, gépésztechnikus végzettséggel rendelkezik.

Gépkocsi vezetőként kezdett dolgozni. Fokozatosan képezte magát, gépjármű ügyintézővé, elméleti- és gyakorlati szakoktatóvá, iskolavezetővé. Később vizsgabiztosi képesítést is szerzett. Jelenleg a BILUX- UDVARDI Autósiskolát üzemelteti, azonkívül személyszállító vállalkozóként is tevékenykedik.

Érdek képviseleti tevékenységet 1990 óta folytat. Napjainkban is a FUVAROZÓ VÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK tagja, társelnöke, egyben szakági vezetője.

1994 óta a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának a közlekedési osztályának elnöke. Tevékenykedik a Vas Megyei Autósiskolák Szövetségében is. 1994-1998 között már volt Szombathely város képviselője, akkor is függetlenként, az MSZP támogatásával nyerte el választókörzetben mandátumot. Részt vett többek között közlekedési, oktatási, sport- kulturális bizottság munkájában.