Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2010)Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Vámosi Ferenc

Nevem: VÁMOSI FERENC, 1950. július 01.-én születtem Szombathelyen.

Általános iskolai tanulmányaimat a volt Antal János ma Nyitra utcai iskolában végeztem. Tanulmányaimat a Kőszegen a mezőgazdasági technikumban folytattam 1964/68 között, majd 1971-ben szereztem Zsámbékon felsőfokú mezőgazdasági technikusi végzettséget, agrár-üzemgazdász szakon. Iskoláim után két éves sorkatonai szolgálatot teljesítettem. Ezután az agrárszektorban helyezkedtem el – a Vasszécsenyi Petőfi Mgtsz-nél, a Mezőgazdasági Szövetkezetek Területi Szövetségén, Szombathelyen, valamint Lukácsházán, a Gazdaszövetkezetnél dolgoztam.

1998-tól a Bogáti Idősek Otthonában dolgoztam műszaki-technikai ellátási területen, egészen az idei év augusztus végéit, amikor nyugállományba mentem.

10 éves korom óta élek, Szombathelyen a választó körzetemben, itt éltek és dolgoztak szüleim, itt nevelkedtem három testvéremmel együtt, és úgy érzem, ismerem az itt élőket is azok napi gondjait, problémáit.

1997 óta tagja vagyok városrészünk polgárőrségének. Polgárőrként is szembesülök azokkal a kérdésekkel, amelyek megoldása hitem szerint az itt élőket képviselő, helyben élő városatya feladata.