Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Hirdetmények
Figyelem, ez egy archív tartalom!

A választási iroda tájékoztatója

Szerző: Solymosi Zsolt | Dátum: 2006. szeptember 21. (csütörtök), 13:04:41

2006. október 1-jén (vasárnap) helyi önkormányzati képviselők, polgármester, valamint települési kisebbségi önkormányzati képviselők választására kerül sor. A szavazás napján működő szavazóhelyiségek címét a választók névjegyzékébe történő felvételről szóló, 2006. augusztus 4-ig megküldött "ÉRTESÍTŐ" tartalmazta.

Felhívjuk a választópolgárok figyelmét arra, hogy a legutolsó, 2006. április hónapban megtartott országgyűlési választások óta néhány szombathelyi szavazókör címe megváltozott:

Az új címek:
1. számú szavazókör: Vas Megyei Levéltár Kiállítóterme, Hefele Menyhért u. 1.
48. számú szavazókör: Savaria Mozi, Mártírok tere (bejárat az Uránia udvar felöl)
66. számú szavazókör: Kámoni Arborétum (Szent Imre herceg u. 102. )

Az 58. számú szavazókör választópolgárai a Herényi Kultúrház szeptember elején elkezdett felújítása miatt a PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft., Béke tér 1. szám alatti irodaépületében szavazhatnak.

Szavazni csak személyesen, a választópolgár lakóhelyén vagy (igazolással) a választás kitűzése előtt (2006. július 10.) létesített tartózkodási helyén lehet. Ha a választópolgár a tartózkodási helyén kíván szavazni, igazolást ajánlott levélben 2006. szeptember 26-ig, személyesen vagy meghatalmazott útján 2006. szeptember 29-én 16.00 óráig kérhet a jegyzőtől.

A kisebbségi választásra kijelölt szavazóhelyiség: Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Okmányiroda Épülete (Bejczy u. 1-3.)