Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kiss Péter

Kiss Péter vagyok, 1959. szeptember 4-én születtem Szombathelyen. Feleségem Zsoldos Mónika, biológia-rajz szakos tanári diplomája van, egy jelmezkölcsönző tulajdonosa, vállalkozó. Két fiúgyermekünk 11 és 14 éves, mindketten Szombathelyen tanulnak. Édesapám hosszú időn keresztül a szombathelyi Gépipari Szakközépiskola oktatója volt. Édesanyám az egykori Autójavító Vállalatnál dolgozott, mint számlázó, ma már nyugdíjas, velünk él egy háztartásban.

A szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem, majd a Keszthelyi Agrártudományi Egyetem nappali tagozatán diplomáztam, lettem agrármérnök 1985-ben.

A szakmámban helyezkedtem el, három évig egy multinacionális cég területi igazgatójaként tevékenykedtem. Jelenleg egy japán kereskedelmi vállalat képviselőjeként dolgozom.

Szabadidőmben szívesen olvasok, sportolok, hobbim még a kertészkedés és a borászat.

A Pro Savaria Egyesület jelölését azért vállaltam, mert úgy gondolom, hogy szükség van a civil szervezetek hatékony munkájára a város vezetésében, én pedig szívesen segítek ebben.

A hármas körzet életét jól ismerem, magam tíz évig laktam Oladon. Tapasztaltam a lakótelep problémáit, az óvoda hiányát, OMK jövőbeli sorsának kérdését, az utak, játszóterek, zöldterületek rendbetételének gondját, a buszközlekedés korszerűtlenségét. Mindezek meghatározóak képviselői programomban, amelyet az Önök szavazatainak segítségével kívánok megvalósítani.