Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Hetényi Norbert

Hetényi Norbert vagyok, 37 éves, vállalkozó. Törzsgyökeres szombathelyiként iskoláimat a Hámán Kató általános iskolában, majd a Nagy Lajos Gimnáziumban végeztem. 1994. évben szereztem diplomát a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola magyar nyelv- és irodalom, közművelődésszervező szakán.

Nős vagyok, feleségem ügyvéd, egy négyéves kislányom van.

Jelenleg egy fittnes klub és sportcentrum, és egy belvárosi kulturális, szórakozó hely üzemeltetését végzem a vállalkozásomban. Számos jazz- és egyéb igényes zenei rendezvényt, koncertet szerveztünk, amellyel a város kulturális életét szeretnénk fellendíteni. Több programot bonyolítottunk az egészséges életmód megismertetése érdekében is.

Fontosnak tartom, hogy elhivatottsággal és alázattal politizálni csak civilként, párpolitikai érdekektől mentesen, középen állva lehet.

A képviselői munkában a választó körzetben lakókkal és a körzetben működő civil szervezetekkel való szoros együttműködést tartom nagyon fontosnak, a szakmaiság mellett.

Lényegesnek tartom, hogy az emberek az Őket érintő kérdésekben nyilvánítsanak véleményt, működjenek tevékenyen közre, akár a politikát is befolyásoló módon. Ebben szeretnék Önöknek segíteni.