Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Köcse Tamás

44 éves mentőtiszt vagyok, nős, feleségem főiskolai adjunktus, három fiút nevelünk. 21 éve élünk Gyöngyöshermánban, saját építésű házunkban.

Mentőtiszti diplomámat a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem 1990-ben. 2001-ben egészségügyi közvetítői képesítést szereztem. Jelenleg a Pannon Egyetem Bölcsészettudományi Kar utolsó éves levelező hallgatójaként etikát, ember- és társadalomismeretet tanulok.

26 éve óta dolgozom egyetlen munkahelyemen, az Országos Mentőszolgálat szombathelyi mentőállomásán.

Óraadó oktató vagyok a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán.

Német nyelvből középfokú, "C" típusú nyelvvizsgával rendelkezem.

A 2002-2006-os önkormányzati ciklusban Szombathely MJV Közgyűlése Szociális Bizottságának tagjaként a város szociális ügyeivel foglalkoztam.

2003-ban Szombathely Város Egészségügyéért Díjat kaptam.

A Pro Savaria Egyesület támogatásával - Szombathely város 17. sz. választókerülete polgárainak - egyéni képviselője kívánok lenni. A választókerületben sajátosságait, gondjait valóban itt élő (!) képviselőként szeretném még jobban megismerni, és képviselni.

Nagyra becsülöm mindazt az eredményt, amit Bogát, Gyöngyöshermán, Szentkirály Szölös, Zarkaháza, régi és új lakói, valamint a területért, és az itt élőkért dolgozók eddig elértek.

A városrész környezeti szépségei mellett kiemelt feladatként tekintem a lakókörnyezet, és a környék tisztaságát, rendezettségét, az itt lakók közérzetének javítását. Képviselői munkámban ezeket az értékeket ugyanolyan elkötelezettséggel kívánom szolgálni, ahogyan a mentőszolgálati hivatásommal kapcsolatos feladataimban is teszem.