Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kollarits László

1968. szeptember 23-án születtem Szombathelyen. Szüleimnek boldog gyermekkort köszönhetek. 1987-től álltam munkába. Dolgoztam többek között gépjárművezetőként az ÉPFU-nál, a Garancia Biztosító Rt-nél üzletkötőként, majd az Európa Biztosítónál hálózati vezetőként, közben pénzügyi vállalkozásba kezdtem, amit azóta is folytatok. Alapító tagja vagyok a szombathelyi vízilabda egyesületnek, a Vasi Alligátoroknak. Ma már közel százötvenen vagyunk, köztük nagyon sok fiatal.
A munkáim sorából is kitűnik, hogy emberekkel dolgoztam. Meg kellett tanulnom érvelni, ügyeket képviselni, mert az elképzeléseimet csak így tudtam elfogadtatni. Ezen évek alatt sokat tanultam a környezetemben élőktől is. Úgy vélem, ezt a tudásomat most a közösség javára fordíthatom!

Körzetünkben is sok olyan lakóépület található, amely házgyári technológiával készült. A panelházak többsége felújítást igényel; a rossz szigetelés és az elöregedett nyílászárók miatt nagyon magas a lakások rezsiköltsége. A korszerűsítésre nyújthat megoldást a panel-program. A következő ciklusban szeretném elérni, hogy minél több lakás újulhasson meg, hogy így csökkenhessenek a havi kiadások.
Fontos feladatomnak tekintem az itt élő szociálisan rászorulók részére az önkormányzati és állami támogatások eljuttatását. Rendszeres kapcsolatot kívánok tartani az egészségügyi, szociális és oktatási intézményekkel.

Lendületemet, munkabírásomat, a családomból hozott tisztességet, Szombathely jó ismeretét tudom felajánlani Önnek!