Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Fejes Tibor

35 éves vagyok, Szombathelyen születtem 1971-ben. Életem első, meghatározó harmadát lakótelepen töltöttem.
Szüleim egyszerű munkás emberek, akik tiszteletre, becsületre a munka szeretetére tanítottak. Szombathelyt soha nem hagytam el, mai is itt élek családommal, feleségemmel és 3 gyermekemmel. A biztos és nyugodt családi hátérből merítek erőt a mindennapok feladataira.

A magánéletben vállalkozásaimat, cégeimet vezetem, irányítom. Az egész ország területén foglalkozunk építőipari munkákkal, főleg panel felújításokkal és energetikai korszerűsítésekkel.
A társadalmi szerepvállalásban fő motívumként a tettvágy, a segítő, megjobbító szándék vezérel. Ezektől a motívumoktól vezérelve vállaltam el a Szombathelyi Lurkó utánpótlás foci Klub elnöki posztját is.
2002-től városi képviselőként különböző bizottságokban és vezetésükben vettem részt - ezek a pénzügyi, gazdasági, közbeszerzési és sport bizottságok.

Tenni akarok azért, hogy a politika személyesebbé, emberibbé váljon! Dolgozni azért, hogy a képviselők ne a saját, hanem az emberek érdekeit képviseljék! Hiszem, hogy megfelelő kapcsolatok kialakításával, határozottsággal, jó fellépéssel , az emberek gondjaira való érzékenységgel, hozzáértéssel megfelelő megoldás található a mindennapok problémáira!

A családomból hozott becsületességet, tisztességet, munkabírást, a békés egymás mellett élésre való törekvést, Szombathely jó ismeretét, több éves politikai gyakorlatommal a munkában szerzett tapasztalatomat, kitartásomat tudom felajánlani Önnek!