Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Gyebrovszki János

4 éves képviselői munkám megerősítette bennem korábban is vallott hitvallásomat. "Tisztelet az embernek, alázat az ügynek"
1956. október 23-án születtem Budapesten. E dátum személyes életemre is rányomta bélyegét. Az akkori események kapcsán tűntek el szüleim. Az első 18 évemet nevelőotthonban töltöttem; itt vált életelememmé a közösséghez való tartozás, a közösségért való tenni akarás.
Nős vagyok, 4 felnőtt gyermekem van. Feleségem a közigazgatásban dolgozik. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem utolsó éves hallgatója vagyok, és saját vállalkozásomat vezetem.

A terjedelem rövidsége miatt, tőmondatokban szeretném emlékeztetni Önt, hogy lakóközösségünk milyen eredményeket ért el az elmúl 4 éves ciklusban.
Intézményeinkben bővült az oktatás és a nevelés tárgyi feltételrendszere, új nyelvi laboratórium, könyvtár, játszótér épült. Létrejött a körzeti megbízott irodája. 39500 m2 út felújítása és 1350 folyóméter csapadékvíz-elvezető megépítése valósult meg.
Déli városrész orvosi rendelőjének felújítása megkezdődött - a ciklus végéig szemmel látható lesz a színvonalváltozás.
Új játszótereink épültek; a panel program keretében 420 család lakásának felújítása kezdődött meg.

Megválasztásom esetén fontosnak tartom a járdák és utak felújítását, a panelprogram folytatását, legalább 150 parkolóhely létesítését.

4 éves tapasztalat birtokában, megismerve a város anyagi lehetőségeit, minden alkalmat megragadok, hogy a térség további fejlesztésén munkálkodjak, és az Ön és családja érdekeit képviseljem.