Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kálmán Zoltán

Kálmán Zoltánnak hívnak, 1956. október 6-án születtem Szombathelyen. Általános és középiskolai tanulmányaimat is itt végeztem. A Kanizsai Dorottya Gimnáziumban érettségiztem. Kereskedelmi üzemgazdász diplomámat a budapesti Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Főiskola Belkereskedelmi szakán szereztem 1985-ben. A rendszerváltás előtt a szakmámban dolgoztam előbb a Roll Gt. Büki depójának vezetőjeként, majd a Vas Megyei Élelmiszer Kereskedelmi Vállalat munka- és üzemszervezéssel megbízott áruforgalmi osztályvezető-helyetteseként.

1989-től két egykori munkatársammal vendéglátó ipari vállalkozásba kezdtünk, megnyitottuk az akkoriban újdonságnak számító, szubkultúrát teremtő Akvárium presszót, a főiskolások és a helyi fiatal értelmiség törzshelyét. 1997-től szintén vállalkozásban élelmiszeripari nagyvállalatok (Délhús, Badacsonyi Pincegazdaság) területi képviseletét láttam el.

Jelenleg - kisebb vendéglátós kitérő után ? a Gastroyal területi képviselőjeként dolgozom. Feleségem a nyíregyházi Bessenyei Főiskola magyar-kommunikáció szakán végzett, a Szombathelyi Képtár gyűjteménykezelőjeként dolgozik. Luca lányunk 5 és fél éves óvodás. Első házasságomból született Dániel fiam földrajz-informatika szakos főiskolai hallgató.