Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Soós József

Szombathelyen születtem 1949-ben. Általános és középiskoláimat is Szombathelyen végeztem, később a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen, a Budapesti Műszaki Egyetemen és a Külkereskedelmi Főiskolán szereztem gépészmérnöki, szakmérnöki és szakközgazdászi képesítéseket. 1949 óta élek a Keleti-Városrészen, Önök között. Azt gondolom, nyitott könyv az életem az itt élők számára. 2002-ben a Keleti-Városrészen élők többsége bizalmat szavazott nekem, így képviselőként dolgozhatok a körzetemért.

Csak olyan programelemeket vázolok fel, amelyekhez a pénzügyi források megteremthetők: út- és járdaépítési program tovább folytatása, közvilágítási hálózatok tovább fejlesztése, az egész városrészre kiterjedő csapadékvíz elvezető rendszer kiépítésének megkezdése, a zanati kerékpár út megépítése, Szabadka és Varad utcákat összekötő kerékpár út illetve az út részeként szereplő gyalogos híd megépítése (a híd tervei már elkészültek), a Puskás Tivadar utca kivezetése a körgyűrűre (a megvalósíthatósági tanulmány már elkészült), a Csaba utcai felüljáró kivitelezésének előkészítése és a kivitelezés megkezdése, a Kolozsvár utcai sportlétesítmény felújításának befejezése, a volt MÁV kertészet területén lakópark létesítése. Tekintettel a városrészt sújtó nagyfokú környezetszennyezésre, tömeges fásítás megkezdése a városrészen.

Választott képviselőként - a nagypolitika harcait és taktikáit mellőzve - elsősorban Önt és az itt élőket szeretném képviselni a következő négy évben. Tegyünk együtt lakóhelyünkért, városunkért!