Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Wöller Tamásné

Wöller Tamásné született Reiner Éva Budapesten 1960-ban születtem.Az általános és középiskolát Budapesten végeztem, majd 1982-ben házasságkötésünket követően Szombathelyre költöztem. Jelenleg a Savaria Lakásszövetkezetben dolgozom, férjem a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Négy gyermekünk született, két fiunk Budapesten tanul, mindkettő válogatott birkózó. Két lányunk Szombathelyen, középiskolában tanul.

1987-ben a zanati városrészre költöztünk, ahol a Zanati Közösségi Ház Egyesület alapító tagja voltam. 1995-től 2000-ig az egyesület elnökeként tevékenykedtem. Mindig örömet okozott, ha másoknak tudtam segíteni, és láttam, hogy idős és fiatal egyaránt hasznos programra talált a Közösségi Ház falain belül.

A Pro Savaria Egyesület civil szervezet felkérésére 2002-ben képviselőjelöltként indultam az önkormányzati választásokon és a jelen felkérést is szívesen fogadtam, mert úgy gondolom, hogy az emberek mindennapi problémái nem függhetnek a politikától, a gondok megoldása a pártoktól független kell, hogy legyen. Én bízom e gondolatok fontosságában.