Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Pintér István

1976-ban születtem Sárváron, jelenleg diplomaszerzés előtt állok a Berzsenyi Főiskolán. 2005 óta a Polgármesteri Hivatalban dolgozom, mint panaszügyi referens és mint a polgármester munkatársa. Emellett a pénzügyi és gazdasági bizottság tagjaként tevékenykedem.

Nap, mint nap szembesülök a város lakóinak gondjaival, s én megpróbálok nekik segíteni. Ehhez meg kellett ismernem a hivatal, az állam működést. Úgy vélem, képviselői munkámban ez nagy hasznomra lesz.

Kiemelten szeretném kezelni a Bagolyvári Nyugdíjasok Házát, hisz akik ápolásra és segítségre szorulnak, megérdemlik a figyelmet. Ügyelni kell a parkolási rend betartására, hogy a mentőautó akadálytalanul bejuthasson a ház elé. Meg kell oldani a biztonságos áthaladást az úttesteken és a buszváróknál esőbeállót kell létesíteni. A meglévő és jól működő intézmények - Élelmiszeripari és Herman Ottó Szakközépiskola - elismertségének megőrzéséhez szükséges felújítási, átalakítási munkákat rövid időn belül el kell végezni. Folytatni kell a körzetben a csapadékvíz elvezetésének megoldását, és a közművek cseréjének zökkenő mentes lebonyolítását.

A körzetben található az egyik legrosszabb úthálózat. Nem kevés gondot jelent ezeken közlekedni. Célom, hogy évente legkevesebb 3-4 utcát felújítsanak, vagy legalább a felületi megerősítés megtörténjen.

Amit ajánlani tudok Önnek, az a tisztesség, a becsület, a fiatalos dinamizmus! Mindezek mellé a munkahelyemen és a politikában szerzett tapasztalataimat. Ezekkel szeretnék Önnek és családjának segíteni!