Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Dr. Nemény András

Aki a választók bizalmából Szombathely belvárosát képviselheti, annak kétszeresen is oda kell figyelnie, hogy milyen célokat tűz ki és valósít meg körzetében, hiszen ez a városrész önmagában jelenti egész Szombathelyt az ide látogató turistáknak, és jelenti az otthont az itt élőknek? Dr. Nemény András vagyok, 30 éves, jogász és bölcsész végzettséggel, angol és német középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Jelenleg több cégnél dolgozom gazdasági és jogi tanácsadóként. Feleségemmel Edinával és két lányunkkkal a Fő téren lakunk.

Bár egyetemi tanulmányaimat Pécsett folytattam, soha nem fordult meg a fejemben, hogy máshol éljek.

Hiszek abban, hogy van kötelességünk saját szülővárosunkkal szemben!
A választókerületünkben néhány nagyobb és több kisebb, de a hétköznapokat megkönnyítő életminőség javító intézkedést is szeretnék megvalósítani: A megújult Fő tér védelme mellett a lakókat akarom megóvni az indokolatlan kellemetlenségektől. Szeretnék a kisgyerekes családok érdekében gyerekszigeteket létesíteni a tereken és gyerekpadokat a közintézményekben. A belső udvari parkolók kizárólagos használatának megoldása mellett nagyobb területet érintő kedvezményes parkolóbérletet kezdeményeznék az itt lakók részére. A börtönétől szabadult Ady tér megújítását az ott lakókkal közösen kívánom kialakítani, hogy legyen egy újabb, színvonalas terünk.

Elképzeléseimet Önökkel együtt kívánom megvalósítani!
Én amellett leszek, hogy az itt élők egy vidám, de nyugodt, rendezett városrészben élhessék mindennapjaikat, nevelhessék gyermekeiket és unokáikat.