Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Horváth György

1943. június 2-án születettem Rum községben. Nős vagyok, két családos gyermekem van. A Szombathelyi Tanítóképző Intézetben népművelő ? könyvtáros szakán végeztem. 1986-tól a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ igazgatójaként végeztem a számomra élethívatást jelentő népművelői munkát.
1994 és 1998 között a megyei közgyűlés tagjaként a művelődési-, ifjúsági- és sportbizottság vezetője voltam. 1998-ban lettem Szombathely önkormányzati képviselője. Jelenleg a kulturális- és társadalmi kapcsolatok bizottságának elnöke vagyok.

Szombathely város címerének nyitott kapuja jelképesen kifejezi azon szándékainkat, hogy mint ?Magyarország Nyugati Kapuja? mindig fogadó készek legyünk az európai modern, de az értékeket is megőrző gondolkodásra. Még számos feladat áll előttünk, amelyek közül a legfontosabb, hogy Ön és családja boldogabban éljen Szombathelyen!

Választókörzetünkben a felújításokat tovább kívánom folytatni. A járdákat rendbe kell tenni, mert nagyon elhanyagoltak. Egyes utak, így a Paragvári út forgalom mérséklésének lehetőségét is megvizsgáljuk szakemberek bevonásával.
Sürgetni fogom a kórház parkolási gondját megoldó beruházás mielőbbi megvalósulását. Az egykori városi strandot meg szeretném őrizni a szombathelyieknek. Ide csak szabadidős, a zöldövezetet alapjaiban nem megváltoztató hasznosítást fogunk engedélyezni.
Fontos feladatomnak tekintem továbbá az itt élő szociálisan rászorulók részére az önkormányzati és állami támogatások eljuttatását.

Tegyünk együtt lakóhelyünkért, városunkért!