Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Dr. Czeglédy Csaba

1976-ban születtem Szombathelyen. Minden ehhez a városrészhez köt. Mérnök-tanár édesapámmal és édesanyámmal, akik a LATEX-ban dolgoztak, valamint testvéremmel a Bartók Béla körúton laktunk. Tanár nagybátyám a Rohonci úton élt, nagyapám a 80-as években a Derkovits iskolában tanított nyugdíjasként. Testvérem, Péter a feleségével és kisfiúkkal itt laknak a Bem József utcában, én pedig a Perintparti sétányra költöztem.
1998-2002 között az Ön bizalmából is választókörzetünk önkormányzati képviselőjeként tevékenykedtem. Az elmúlt éveket pedig azzal töltöttem, hogy nappali tagozatos hallgatóként jogi diplomát szereztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Tévednek azok, akik azt hiszik, Szombathely rossz úton jár! Békéljünk ki a városunkkal, és tegyünk közösen azért, hogy minél élhetőbb legyen Szombathely! Legyenek munkahelyek, szép parkok, kulturális programok, rendbetett utcák és terek, felújított lakóházak.
Városi képviselőként feladatom kettős lesz. Dolgoznom kell a város egészért, és tennem kell saját választókörzetemért és az itt élőkért, így Önért is.

Mindent meg fogok tenni azért, hogy a Panel-program keretében nagyon sok otthon újulhasson meg a városrészen az elkövetkező négy évben! Terveim között szerepel a Hétszínvirág Óvoda udvarának és kerítésének felújítása, a Pipitér Óvoda által régóta várt kerítés elkészíttetése, valamint a Derkovits Gyula Általános Iskola és a Püspöki Óvoda közötti tér teljes burkolatcseréje. Szeretném elérni, hogy Derkovits Gyula szobra végre méltó helyére kerüljön.