Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kovács Zsolt

1970-ben születtem Körmenden. Családommal 13 éve élek a Derkovits lakótelepen. Nős vagyok, két fiúgyermek édesapja. Feleségem Kovácsné Schöller Tímea kereskedelmi és fényképész végzettségű, jelenleg a Talentum könyvesbolt alkalmazottja.

1988-ban Körmenden a Rázsó Imre Szakközépiskolában érettségiztem. Pénzügyi szakirányú végzettséget a Szombathelyi Közgazdasági Iskolában, brókerképesítést a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem.

Jelenleg az OTP Szombathelyi Igazgatóságán dolgozom, privát banki tanácsadóként. Munkám során vagyonkezeléssel, egyéni portfoliók kialakításával, valamint befektetési tanácsadással segítem ügyfeleimet, hogy helyes döntéseket hozhassanak.

Szabadidőmben sportolok, korábban 12 évet töltöttem az élsportban, a Falco felnőtt csapatában is kosárlabdáztam. 2006-ban sportoktatói és edzői végzettséget szereztem, a jövőben célom a gyermekek körében a sport, a kosárlabda népszerűsítése.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a város vezetőinek döntése alapján 2005-től a Szombathelyi Sportszolgáltató KHT felügyelő bizottságának elnöke lehetek. A szavazók bizalmának köszönhetően pedig a 2002-2006-os önkormányzati ciklusban a pénzügyi és gazdasági bizottság külső szakértőjeként is dolgozhattam, mint a Pro Savaria civil egyesület tagja.

Független képviselőjelöltként, az említett egyesület tagjaként, a lakótelepen élő embereket szeretném képviselni úgy, hogy 4 év múlva mindenkinek a szemébe tudjak nézni.