Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Feiszt György

1990 óta az SZDSZ frakció tagjaként veszek részt a szombathelyi közgyűlés munkájában. Jelenleg Olad választott képviselője és a város alpolgármestere vagyok.
Az eddigi munkám során elsősorban Szombathely kulturális életében elért eredményekre vagyok büszke. Napjainkban, amikor sok település még az identitását keresi, Szombathely kétezer éves kultúrájára lehet büszke. A táncverseny, a Bartók Fesztivál, a Szentivánéj több évtizedes tradíciója és a Savaria Karnevál országos elismerést hozott Szombathelynek. A Szent Márton kultusz felélesztésével Savaria-Szombathely 2005-től egy kontinenst átszelő Kulturális Útvonal kiindulópontjává vált.

Ezen hagyományok középpontba állításával, a Szombathelyről szóló régi és új könyvek kiadásával, információs kiadványok közkinccsé tételével igyekeztem magam is a városlakók hasznára lenni.

A megszerzett tapasztalatok birtokában szeretném folytatni ezt a munkát a következő négy évben is.

A város nagy céljai mellett természetesen legszűkebb lakóhelyem, Olad érdekeit kívánom képviselni. Az elkövetkező éveknek a legfontosabb feladataim:
Növelni kell a parkolóhelyek számát. Új buszvárókat kell felállítani. A Faludi Ferenc és a Bakó József utcai új játszótereket meg kell építeni, a régi játszótereket pedig uniós normák szerinti felújítani. Tovább kell fejleszteni, szépíteni parkjainkat, fákat ültetni, utcai padokat elhelyezni.

Biztos vagyok benne, ha Olad lakói hozzám fordulnak, érdekeiket képviselni tudom, és közösen találni fogunk megoldást minden felmerülő problémára.