Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Rózsa Róbert

Rózsa Róbertnek hívnak, 56 éves, nyugalmazott vámtisztviselő vagyok. Élettársi kapcsolat 2 fiúgyermekkel, valamint korábbi házasságból 1 fiú és 1 lánygyermek, akik már nagykorúak és önálló életet élnek. Közös gyermekünk Rafael kiskorú 12 éves. Középiskolai tanulmányaim a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban, 1964-1969 években végeztem. Ezt követően 1969-1971- években sorkatonai szolgálatot teljesítettem, ahol tűzszerészi képesítést szereztem. Vám- és Pénzügységen belül alap és középfokú szaktanfolyamok. Szókratész Országos Továbbképző Központnál felsőfokú Áruforgalmi Szaktanfolyam.

Az érettségi után 1969 évben a MÁV Szombathelyi Állomásfőnökségén kocsi felíróként, majd a 405 számú Ipari Szakmunkásképző Kollégiumában nevelőtanárként dolgoztam sorkatonai szolgálatra való bevonulásomig. 1971 évben a leszerelésem követően a Fűszért Vállalatnál kocsikísérőként, majd ez év végétől a Szombathelyi Pamutiparnál segédművezetőként dolgoztam 1973.-ig.

Ezt követően 1973.- évtől a Vám- és Pénzügyőrségnél nyertem felvételt a szombathelyi hivatalnál. A Vám- és Pénzügyőrségen belül több helyen és beosztásban is dolgoztam, úgymint külkereskedelem ellenőrzésében, majd 1984 évtől a búcsúi vámhivatalnál utasforgalomban 1991 évig. Ezt kővetően ismét a szombathelyi vámhivatal következet, majd a regionális átszervezést követően a Vám és Pénzügyőrség Nyugat -Dunántúli Regionális Parancsnokságon dolgoztam 2004.-évig, nyugdíjazásomig.