Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kővári Attila

1946-ban születtem Szombathelyen. A Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem, majd Budapesten vezetékes távközlési szakon szereztem diplomát. Munkaviszonyom mindvégig a MÁV-hoz kötött; közel 2 évtizede középiskolákban elektronika tantárgyat tanítotok. Nős vagyok, két felnőtt gyermekünk van. Lakó és munkahelyem mindvégig a körzethez kötött, 8 éve vagyok a terület képviselője.

Az Önkormányzat 2 bizottságát vezetem, 3-ban pedig tagkén dolgozom. Az elmúlt ciklusban több évtizedes problémát sikerült megoldani a laktanya területének visszaszerzésével. Az északi városrész fél éven belüli gyógyszertárral való ellátása is megoldódik. A Stromfelden épül egy 68 férőhelyes parkoló, valamint egy szilárd burkolatú kombinált kosár és focipálya, és megújult a játszótér. A körzet zöld területeinek gondozásában is minőségi javulás állt be, beleértve a volt laktanyát és környezetét is. A körzet úthálózatának jelentős része felújításra került, megkezdődtek a járdafelújítások. A tömegközlekedés feltételei is javultak. A körzet kereskedelmi ellátottsága szinte teljessé vált.

Amennyiben a választópolgárok a harmadik ciklusra is bizalmat szavaznak számomra, tovább szeretném folytatni a közérzet javító beruházásokat, így az újonnan a körzethez csatolt utcák és a D telep utjainak felújítását, az Éhen Gyula tér rendezését. A körzetben egy alapítvány vagy egyesület létrehozását tervezem, amely nagyobb lehetőséget nyújt az estleges feladatok megoldásában.

Köszönöm az eddigi választópolgári segítséget, és kérem a további bizalmat!