Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Csönge Márta

Több mint 20 éve élek a déli városrészen férjemmel, Pankotay Józseffel. Ismerem Szőlős, Bogát, Gyöngyöshermán, Szentkirály területét - a felújított utcákat, de a létező gödröket is, a már ápolt és a még parkosításra váró zöld tereket, árkokat, buszmegállókat.
Itt élek, így a problémák saját tapasztalataim is.
Jelölttársaim többségéhez hasonlóan tudom, mik a megoldásra váró feladatok. Ahhoz azonban, hogy ezek megvalósulhassanak, kevés az akarat. Az eredményekhez fontos a lehetőség felismerése, a forráskeresés és a közügyekben való aktív részvétel. Nem beszélni kell, hanem ott lenni a döntésnél, és cselekedni a megvalósulásáért.
Programom főbb pontjait már ismerhetik - köszönöm az eljuttatott értékes észrevételeiket!
Hiszem, hogy minden annyit ér, amennyi megvalósul belőle. Képviselőtársaimmal a körzet érdekében szót értettem. A női érvelésre, kérésre mindig odafigyeltek, így több régóta várt beruházás valósult meg, vagy van folyamatban.
2002-től a közgyűlésben képviselőként, ügyrendi bizottság elnökeként , környezetvédelmi és egészségügyi bizottság tagjaként dolgoztam. A tapasztalat kincs. Ne hagyják elveszni!
Szavazzanak olyan emberre, aki itt élve ismeri a napi gondokat, megoldásra váró feladatokat, aki egy felkészült csapat tagjaként a legtöbbet tudja tenni a városrészért, Önért.

Szombathelyért érdemes tenni! A 17-es körzetért, a déli kertvárosért is tenni kell!

Munkámhoz az Ön szavazatát is kérem, hogy az itt élőket képviselhessem!