Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Varga Tamás

39 éves tanár vagyok, a Gothard Jenő Általános Iskola igazgatójaként dolgozom, kémiát és biológiát tanítok. Közoktatás vezetői végzettségemet a budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Nős vagyok, feleségem szintén pedagógus, gyermekeink a Benczúr óvodába járnak.

Jól ismerem a választókörzetet, az itt élő családokat, hiszen munkahelyem is ide köt. Ugyanazzal a lendülettel és kitartással szeretnék önkormányzati képviselőként Kámonért, Herényért dolgozni, mint tanárként az iskoláért. Képviselőként több mint 4000 választópolgár és családjaik közös érdekét szeretném megtalálni, problémáikat orvosolni.

Fontosnak tartom a járdák és utak állapotának javítását, azt oktatási és kulturális intézmények felújítását. A herényi kultúrház és a Kámoni Arborétum fenntartása, a Kulturális és Sportegyesület támogatása a Virágút programjainak bővítése mindannyiunk érdeke.

Meg kell szerezni az építési engedélyt a Saághy István utca átépítéséhez és az új Gyöngyös híd elkészítéséhez. A Minerva lakóparkban csatornarendszert, a forgalmas Szent Imre herceg utcában kerékpárutat kell kiépíteni. Sem pénzen, sem energián, sem munkán nem múlhat, hogy gyermekeink részére megteremtsük a szabadidő kulturált eltöltéséhez szükséges feltételeket!

Tiszta karbantartott parkokra, játszóterekre van szükség ? különösen a sűrűn lakott lakóparkok, utcák térségében.

Terveimhez, elképzeléseimhez várom az Ön észrevételeit, ötleteit. Természetesen magam is figyelni fogok az újabb és újabb megoldásra váró problémákra!