Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Dr. Polgár Tibor

Foglalkozásom tanár, diplomáimat a Magyar Testnevelési Egyetemen és a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Szakterületeim a közoktatás, a felsőoktatás és a sporttudomány.

25 éve dolgozom és egyben lakom is a választókörzetemben, két gyermek édesapja vagyok.

Munkahelyem a Berzsenyi Dániel Főiskola, tanszékvezetői, dékán-helyettesi megbízásaim után jelenleg a Sporttudományi Intézet igazgatója vagyok. Jelenleg is aktívan sportolok, sportlövészetben országos bajnoki címeket szereztem.

1990. óta a vállaltam feladatokat a szombathelyi közéletben. A Sport Érdekegyeztető Tanács elnökeként, a Sportbizottság tagjaként és polgármesteri szaktanácsadóként segítettem az önkormányzati munkát. Az itt lakók elképzeléseit, problémáit jól ismerem, érdekeinek képviseletét szívügyemnek tekintem.

A választókörzet lakói és a Pro Savaria Egyesület felkérésére vállaltam az önkormányzati képviselői jelölést. Az elmúlt évek negatív tapasztalatai meggyőztek arról, hogy a Szombathely további sorsát eldöntő kérdésekben a képviselőknek nem a Budapestről kiadott pártutasításokat, hanem a választókörzet lakóinak véleményét kell képviselni a döntések meghozatalában.