Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Bartók László

Bartók László 51 éves Radnóti-díjas előadóművész, színész vagyok. Jelenleg a Duna Televíziónál dolgozom, mint televíziós műsorvezető-szerkesztő. Emellett a Magyar Versmondók Egyesületének elnökeként is tevékenykedem.

Városom, Szombathely, adta életem, létezésem, szakmai és emberi alkotásom legnagyobb részét. Itt lettem EMBER a szó szoros és átvitt értelmében is. Nagykar utca gyermekkorom élményeit adta, kamaszkorom a Bartók Béla körúthoz köt. Első párválasztásom a Bem József utcához. Felnőttkorom a Derkovits lakótelephez. Láttam a lakótelep házait kinőni a kukiricaföldekből. Láttam generációkat felnőni a lakótelep házai közt. Barátok, ismerősök, alkotótársak, munkatársak nagy része ehhez a környékhez kötnek.

Színházat álmodtam e városnak és hiszem, hogy ez álom közös akarattal, a Szövetség Szombathelyért Egyesület valódi civil erejének köszönhetően még életemben megvalósul. Tenni akarok nem csak az álomért, hanem mindaziokért kik bíznak bennem, élet-,és szakmai tapasztalatomban, kapcsolataimban.