Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Horváth Péter

Nevem: Horváth Péter. Szombathelyen születtem 1974-ben. 1996-ban megnősültem, családommal szeretetben élünk. Két gyermekünk született, Bálint és Petra. Az Orlayban végeztem, majd a Claudius szállóban dolgoztam. Később egy biztonsági cég alkalmazott, jelenleg egy helyi nagyüzemben dolgozom.

Sok emberrel találkoztam, sokféle véleményt ismertem meg. Négy évvel ezelőtt megkeresett a Szövetség Szombathelyért Egyesület (SZÖSZO), s akkor elindultam azon az izgalmas pályán, amit közéletnek szokás nevezni. A magam részéről a fogyatékos emberek problémáival foglalkozom a legszívesebben, mert meggyőződésem, hogy ők kapják a legkevesebb segítséget. A SZÖSZO támogatásával elértem, hogy az értelmi fogyatékosok és az ép emberek között létrejöjjön egy tartalmas program. Öteletimet felkarolva a SZÖSZO segített a folytatásban is. Együtt sikerre vittük, hogy a Savaria Karnevál korábbi programjait a kerekesszékesek is meg tudták közelíteni, részesei lehettek az eseményeknek.

Célom, hogy a fogyatékosok és az ép emberek közti találkozások rendszeressé váljanak, ahogy az egy normális társadalomhoz illő. Hiszen ez a legjobb gyógymód, közösségteremtő erő.