Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Takács Piroska

Takács Piroska vagyok. Születésem óta élek a Gyöngyöshermán ? Szentkirály városrészen, gyermekeim már egyetemisták. Felsőfokú képesítéseket szereztem, diplomámat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztem.

Mindig érdeklődéssel figyeltem a városi közélet alakulását, tenni akarásom késztetett szerepvállalásra a Gyöngyöshermán-Szentkirályi Polgári Körben. A Zarkaházi Szily kastélyban tevékenykedő egyesület az elmúlt időszakban számos kiállítást szervezett, neves zenészek, színészek mutatkozhattak be nálunk. Jómagam az egyesület elnökségi tagjaként főként sportrendezvényeket szerveztem. Később a Gyöngyöshermán-Szentkirályi Polgárőrség soraiban is városrészünk életének jobbításán fáradoztam, jelenleg is aktív tag vagyok. Sportolóként évekig tagja voltam egy lövészklubnak, majd egyre nagyobb részt vállaltam a Szily kastély programjainak szervezésében.

Fentiek alapján jutottam arra a döntésre, hogy a Szövetség Szombathelyért Egyesület (SZÖSZO) felkérését elfogadva induljak az önkormányzati választásokon. Nem lesz könnyű az eddigi képviselő 16 éves munkáját folytatni, az itt élő ötezer embert igényesen képviselni. Ugyanakkor mindez nem is lehetetlen. Érzem és tudom, sokan bíznak bennem, és ez erőt ad ahhoz, hogy a városrész érdekeit érvényre juttassam magasabb fórumokon is.