Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kalmár Tamás

Nevem Kalmár Tamás. Huszonhárom éves vagyok, tehát olyan fiatal, akinek remélhetőleg még sok év adatik meg e városban. Ha valakinek, hát a hozzám hasonló fiataloknak életbevágóan fontos Szombathely jövőjének pozitív irányú alakulása.

A Szent-Györgyi Albert Gimnáziumban érettségiztem, majd felvételiztem a Zeneművészeti Főiskolára, ahol idén sikeres államvizsgát tettem. Jelenleg táncpedagógusként dolgozom, és nagyon szeretem a szakmámat. Diákéveim alatt a megyei lapot hordtam szét a választókerületben, így sokat láttam, tapasztaltam az itteni történésekből és azok visszhangjaiból. Jó iskola volt ez is. Olyan, amelynek tanulságait most már a Szövetség Szombathelyért Egyesület (SZÖSZO) képviselőjelöltjeként is kamatoztathatom.

Vallom, hogy kell a fiatalos lendület, a merészség és a kezdeményezés, hiszen egy város csak így újulhat meg. Tanárként napi kapcsolatban vagyok a gyerekek szüleivel, így innét is értesülök a kerület gondjairól. Örömmel tölt el, hogy azt az értékrendet, amelyet a SZÖSZO-val együtt képviselek, most megismertethetem Önökkel is.