Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Sebestyén Józsefné

Sebestyén Józsefné vagyok. Szombathelyen születtem, és már kiskorom óta rajongtam e kellemes, sok zöldet rejtő városért. A Gyöngyös, a Perint patakok látványa, a régi, polgári bérházak hangulata, a Fő tér és környékének igazi belvárosi megjelenése büszkeséggel töltött el. Még akkor is, ha tudtam: nincs olyan jó, amit ne lehetne még jobbá tenni.

A Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem 1976-ban, majd még ez évben elkezdtem dolgozni a számvitel területén. Később a szolgáltatói szektorba kerültem, ma is ott dolgozom.

A közélet mindig is érdekelt, de szerepet most vállalok először a Szövetség Szombathelyért Egyesület tagjaként. Azért a SZÖSZO-t választottam, mert ez az egyesület valóban független, mentes a pártpolitikától. Tagjai nem pártjukat elhagyó, csalódott politikusok, hanem vérbeli lokálpatrióták. Olyan emberek, akik tenni akarnak ? és tudnak is ? a még virágzóbb Szombathelyért. Ezért vállalom én is büszkén, hogy a SZÖSZO tagjaként indulok el a 13. választókörzetben, amelynek száma, bízom benne, szerencsét hoz számomra.

Célom az itt élők hatékony képviselete, problémáik orvoslása, s talán egy picit örömeik megjelenítése.