Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Kőrössy Tamás

Kőrössy Tamásnak hívnak. Szombathelyen születtem, gimnáziumi tanulmányaimat Kőszegen és Celldömölkön végeztem. Pályafutásomat nagyban meghatározta édesapám, aki országszerte ismert zenetanár, karnagy, és zeneszerző volt. Több szakmát is kitanultam, de mindig megmaradt a zene, annak szeretete. Évtizedekig különböző együttesekkel jártam az országot, műsoros szórakozóhelyeken dolgoztam. Később a megyei Tánczenei Stúdióban dobot oktattam.

Az érdekképviselet, az emberek személyes gondjainak felvállalása nem idegen tőlem, hiszen lassan négy évtizede töltök be tisztséget a szakszervezetben. Tíz éve a Szórakoztató Zenészek Vas Megyei Szakszervezete titkáraként dolgozom, négy évvel ezelőtt beválasztottak a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete Elnökségébe. Amire igazán büszke vagyok az az, hogy 1992-ben elnyertem a vendéglátós dobosok országos fődíját, a Torma díjat.

Hosszabb időn át dolgoztam a Vérellátóban véradásszervezőként, jelenleg a Markusovszky Kórház műtőblokkjában tevékenykedem.

Igazi kihívásnak érzem azt, hogy most tehetek szeretett városomért, Savaria lakóiért. Úgy vélem, a civil erőt és erényt, a városépítő és szépítő akaratot igazából egy olyan sokszínű, de mégis egyszívű egyesület képes csak igazán megjeleníteni, mint a Szövetség Szombathelyért, amelynek színeiben most ringbe szállok az Önök szavazataiért.