Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Bánhegyi Attila

1958. december 13-án születtem Budapesten. Szüleim pedagógusok. Életem egyik legmeghatározóbb eleme volt, hogy nevelőotthoni gyermekek mellett nőttem fel egy fejér megyei faluban FEHÉRVÁRCSURGÓN. A tanulás mellett rendszeresen sportoltam.

Testnevelés tagozatos gimnáziumban tanultam és érettségiztem, ezt követően Pécsett a TANÁRKÉPZŐ FŐISKOLA földrajz-testnevelés szakán szereztem tanári diplomát.

A szülői indíttatás hatására nevelőotthonban kezdtem pedagógiai munkámat. Érdekelt a hátrányos helyzetű világ illetve a nehezen nevelhető gyerekek sorsa. Kezdetben a VIDEOTON labdarúgójaként szerepeltem, de később alacsonyabb osztályban folytattam a játékot.

Két kislányom van, akik ma már felnőttek./ Egyikük a világhírű CIRQUE DU SOLEIL alkalmazottja./ Értük dolgoztam és megérte!!! Életfelfogásom szerint csak akkor lesz jövőnk, ha kellően odafigyelünk gyerekeinkre!!!

1987-ben kerültem VAS MEGYÉBE. Kőszegen a nevelőotthonban dolgoztam és a város csapatában futballoztam. 1990-ben kerültem Szombathelyre.

Tanárként dolgozom a jelenlegi ARANYHíD NEVELÉSI OKTATÁSI ÉS INTEGRÁCIÓS KÖZPONTBAN.

Testnevelő tanári munkám során létrehoztam egy új sportágat a megyében. A KÖTÉLUGRÓ CSOPORTUNK AZÓTA VILÁGHÍRŰ lett. A történet érdekessége, hogy a csoport a FRIM JAKAB ÁLTALÁNOS ISKOLÁBÓL indult, ahol többségében hátrányos helyzetű roma lányokkal foglalkoztam. A sport jelentős szerepet tölt be életemben, szeretem az egészséges életet.

Ma már igazi SZOMBATHELYINEK VALLOM MAGAM és szeretnék lokálpatriótaként a városban élni, és képviselőként mind a választókerület, mind a város sportjáért, az itt élők egészségéért tenni..