Szombathely Megyei Jogú Város Címere Választás Szombathely

Helyi önkormányzati választások (2006)

Bemutatkozás
Figyelem, ez egy archív tartalom!

Horváth Gábor

Horváth Gábor vagyok, az 1-es választókörzet független képviselőjelöltje. Születésemtől kezdve 31 éve Kámonban élek az Öntő utcában. A helyi óvodában, iskolában sok környékbeli emberkével cseperedtem ifjúvá.

Középiskola tanulmányaim után 1992-től Ország vezető távközlési cégénél dolgozom. Az évek múltán több szakterületen tevékenykedtem, így sok tapasztalattal gazdagodtam. Szüleimmel kertes családi házban élünk, amit mindig kellő buzgalommal csínosítunk. Nőtlen vagyok. Életem meghatározó tényezői: Isten, család, barátok, kutya, emberekkel való foglalkozás. Szabadidőmben kirándulok, olvasok, színházba járok, kihasználok minden olyan lehetőséget mely a kulturával kapcsolatos. Fiatal korom óta szerelmese vagyok a száguldó cirkusznak. Magyarországi Ayrton Senna emlék klubnak tagja vagyok. Hobby szinten fényképezek, korcsolyázok, kosárlabdázok.

Képviselői munka számomra nem csak kihívás, hanem elsősorban felelősség. Az elhatározás ez év tavaszán fogalmazódott meg bennem amikor az Öntő utcai demonstráció megszervezésre került. Megelégeltem, hogy az embereknek mindig csak ígérnek, ígérnek, de a tettek homályba vesznek. Ez indított meg, hogy az utca lakóit összefogjam. Költőt idézve: "Nem elég akarni, tenni, tenni kell".

A fent említett ügy és az ismerőseim biztató szavai formálták meg bennem az elhatározást, induljak a helyhatósági választáson, hogy ne csak az Öntő utca lakóit, hanem a körzet összes utcáját összefogjam. Együtt küzdjünk, bízva bízván Kámon - Herény - Minerva park lakókörnyezetének szebbé tételén.

E-mail: kamon-hereny@freemail.hu